Inotherm

Ulazna vrata visoke kvalitete

DOBRO DOŠLI U SVIJET EKSKLUZIVNIH VRATA

Poduzeće INOTHERM brzorastuće je poduzeće specijalizirano za proizvodnju aluminijskih ulaznih vrata za obiteljske kuće i kuće u nizu te poslovne objekte. Kao jedna od vodećih europskih robnih marki u svojoj branši INOTHERM primjenjuje najnovije tehnologije, precizan ručni rad, ekološke i kvalitetne materijale te inovativna rješenja i nudimo visoku kvalitetu za najzahtjevnije korisnike.

Proizvodi INOTHERM osiguravaju veću sigurnost, bolju kvalitetu stanovanja i veću vrijednost doma.

U poduzeću INOTHERM zaposleno je više od 200 osoba, a više od 95 % svih prihoda ostvaruje se na najzahtjevnijim tržištima zapadne Europe putem više od 700 poslovnih partnera.

Serijska oprema

  1. Serijska oprema ulaznih vrata Inotherm već u osnovnim verzijama obuhvaća najviše zahtjeve u pogledu sigurnosti, statike i toplinske izolativnosti, a opremu svojih vrata možete i dodatno potpuno prilagoditi svojim individualnim potrebama!
  2. Iznimna toplinska izolacija: Natprosječna debljina krila s unutarnjom i vanjskom oblogom od aluminija debljine 3 mm omogućuje iznimnu toplinsku izolaciju i uštedu troškova energije. Faktor toplinske izolacije već od 0,67 W/m2K!
  3. Iznimna sigurnost: Serijski je u ponudi obuhvaćen okov s pričvršćenjem u tri točke i kukama, unutarnja i vanjska obloga od aluminija debljine 3 mm oko ispune, estetska sigurnosna rozeta protiv bušenja i skidanja te cilindar s dvostranim sigurnosnim djelovanjem i 6 ključeva.
  4. Iznimna statika: već u osnovnoj ponudi nadstandardna debljina profila, 3 komada podesivih trodijelnih sigurnosnih panta te patentirana izvedba krila s dilatacijskim slojem koji sprječava savijanje vrata u ekstremnim vremenskim uvjetima.