Actual

Prozori bez vidljivih okvira

Ostakljenje bez vidljivih okvira – klizni elementi

ACTUAL-ova proizvodnja PVC prozora i PVC te aluminija sa sjedištem poduzeća u Ansfeldenu u Gornjoj Austriji i prozora od drveta i aluminija u Štajerskoj je u međunarodnom mjerilu na najvišoj razini. ACTUAL u proizvodnji u Austriji upotrebljava svoja 44-godišnja iskustva u izradi PVC prozora i 94-godišnja iskustva u
obradi drveta.

ACTUAL je kao prvo poduzeće u Austriji počelo automatski razvijati i proizvoditi PVC profile i prozorske sustave. ACTUAL je također predstavio prvi PVC prozor bez sadržaja olova.

ACTUAL-ovi energetski učinkoviti prozori već su četiri puta primili nagradu za inovativnost austrijskog ministarstva za okoliš, a za novi dizajn ALWOOD međunarodnu nagradu za dizajn red dot design award 2013. 2013. godine najveće austrijske poslovne novine Wirtschaftsblatt proglasile su ACTUAL za najbolje obiteljsko poduzeće Gornje Austrije te ga tako svrstale među devet najboljih u Austriji. ACTUAL je bio na natjecanju Austrian Leading Companies više puta među vodećim poduzećima.

PODUZEĆE ACTUAL SA ŠIROKOM PALETOM PROIZVODA ISPUNJAVA VAŠE INDIVIDUALNE ŽELJE.  PROMIŠLJENIM I USKLAĐENIM DIZAJNOM MOŽETE KOMBINIRATI PROZORE  PVC-ALUMINIJ I DRVO-ALUMINIJ.

ACTUAL NUDI POUZDANOST JAKE ROBNE MARKE IZ ANSFELDENA U GORNJOJ AUSTRIJI. JEDINI PRAVI S OZNAKOM CRVENO A

Certificiranje u skladu s ISO 9001, brojne nagrade, kao što su nagrada za inovacije austrijskog ministarstva za okoliš 2013, 2008, 2004, 1998, red dot design award 2013, »najbolje obiteljsko poduzeće u Gornjoj Austriji 2013« i suradnja s renomiranim institutima za testiranje, znak su inovativnosti i kvalitete ACTUAL-ovih proizvoda ACTUAL-ove garancije potvrđuju našu kvalitetu. Za ACTUAL-ove prozore na raspolaganju su vam sljedeće opsežne garancije:

GARANCIJE

30 GODINA ACTUAL daje garanciju za popravak okova, s jamčenjem za jednake ili usporedive rezervne dijelove. Tako je njihova funkcija očuvana još za sljedećih 30 godina ako okvir i krilo nisu oštećeni. Rad i materijal zaračunavaju se. 30-godišnje razdoblje počinje teći s datumom proizvodnje ACTUAL.
10 GODINA ACTUAL garancije na neprirodne promjene boja površina bijelih profila od PVC-ja. Ocjenjivanje promjena boja u skladu je sa standardom ISO 105-A03 (ljestvica sivih tonova). Postojanost boja znači da stupanj sive boje na ljestvici nije manji od 4. Za promjene zbog prljavštine nema garancije.
10
GODINA
ACTUAL garancije na neprirodne promjene boja vanjskih površina eloksiranih i praškasto bojenih aluminijskih profila. Najmanja mjerna jedinica je stupanj sjaja prema DIN EN ISO 2813, koji iznosi najmanje 30 % prvobitne vrijednosti.
7 GODINA ACTUAL garancije na neprirodne promjene boja površina kaširanih profila od PVC-ja. Ocjenjivanje promjena boja u skladu s DIN EN ISO 105-A03 (ljestvica sivih tonova). Postojanost boja znači da stupanj sive boje na ljestvici nije manji od 4.
5 GODINA ACTUAL garancije na rošenje međuprostora između pojedinih stakala kod izolacijskog stakla. Za »ocjenjivanje vizualne kvalitete izolacijskog stakla« upotrebljavaju se smjernice »saveza staklarskih obrtnika Hadamar«.