Internorm

Prozori i vrata vrhunske kvalitete

Internorm prozori i vrata spoj su vrhunskih materijala i savršene funkcionalnosti, čime postavljaju trendovske dizajnerske akcente. Pritom je najljepše što ćete ovdje pronaći savršena rješenja za prozore, vrata, zaštitu od sunca, koja se potpuno uklapaju u vaš stil življenja i stanovanja.

Individualni prozori

Svi proizvodi su unikatni, jer se svi prozori i vrata od Internorma izrađuju točno po mjeri i u skladu s vašim individualnim željama, u najboljim proizvodnim pogonima u Austriji. Prozori i vrata od PVC-a, kombinacije PVC/aluminij i od kombinacije drvo/aluminij.

Inovativna tehnologija

Internorm odjeli za istraživanje neprestano razvijaju nove proizvode i tehnologije kojima vam želimo osigurati više udobnosti i sigurnosti.

Odlična mogućnost kombiniranja

Internormovi prozori i vrata mogu se odlično kombinirati sa ostalim proizvodima iz Internorm asortimana. Jednake strukturne površine, boje i stakla omogućavaju neograničene mogućnosti kod oblikovanja vaše kuće.

Izvrsna kvaliteta

Izvrsna toplinska i zvučna izolacija te provjerena sigurnost za Internormove proizvode podrazumijevaju se sami po sebi. Veliki broj priznanja i certifikata na međunarodnoj razini potvrđuju vodeću ulogu pri razvoju i izradi najmodernijih prozora i vrata.

JAMČIMO VAM DUGOTRAJNO ODUŠEVLJENJE VAŠIM INTERNORM-PROZORIMA

Kao vodeći i međunarodno najveći proizvođač prozora u Europi s više od 80 godina iskustva na tom području rada, Internorm jamči pouzdanu i dugotrajnu kvalitetu rješenja za prozore i vrata. To je naše jamstvo za vas.

JAMSTVA

10 GODINA
 • Na postojanost na vremenske utjecaje, neprirodne promjene boje i nastanak pukotina na površinama bijelih profila za prozore i vrata od PVC-a, osim pukotina na kutnim spojevima.
 • Na postojanost na vremenske utjecaje, neprirodne promjene boje i nastanak pukotina na površinama koje su s unutarnje strane (u prostoru boravka) presvučene folijama za prozore i vrata od PVC-a, osim pukotina na kutnim spojevima.
 • Na postojanost na vremenske utjecaje, neprirodne promjene boje i nastanak pukotina na površinama eloksiranih i plastificiranih prozorskih i vratnih aluminijskih profila.
 • Na stvaranje kondenzacije između stakala kod izolacijskih stakala.
 • Na funkcionalnost vezanih materijala kao što su drvo, termoizolacijska pjena, profili od aluminija kod izvedbi prozorskih sustava od drveta s oblogom od aluminija, uz uvažavanje Internormovih uputa za montažu i održavanje.
 • Na funkcionalnost lijepljenog spoja i brtvljenja izolacijskih staklenih ploča s prozorskim profilima kod svih Internormovih prozorskih sustava od drveta i aluminija, uz uvažavanje Internormovih uputa za montažu i održavanje.
 • Za lijepljenje letvica.
5 GODINA
 • Protiv korozije na kvakama za vrata s oblogom PVD, ako ne postoje mehanička oštećenja.
 • Na postojanost na vremenske utjecaje i neprirodne promjene boje te nastanak pukotina na površinama punila za vrata. Isključuje se jamstvo za izmjene izgleda površine koje su posljedica utjecaja prljavštine.
3 GODINE
 • Na postojanost na vremenske utjecaje i neprirodne promjene boje te nastanak pukotina na površinama profila roleta od PVC-a.
 • Na postojanost na vremenske utjecaje, neprirodne promjene boje i nastanak pukotina na površinama eloksiranih i plastificiranih aluminijskih profila roleta i žaluzina.
 • Na funkcionalnost okova prozora i vrata uz uvažavanje Internormovih uputa za montažu i održavanje.
30 GODINA Internorm osim toga jamči da se njegovi proizvodi mogu stalno i po potrebi servisirati od strane Internormovih stručnjaka (originalni dijelovi nisu obvezni), čime daju 30-godišnje jamstvo na besprijekoran rad i životni vijek svojih proizvoda. Navedeno vrijedi samo uz uvažavanje pretpostavke da je konstrukcija (= okvir i krilo) neoštećena. 30-godišnje razdoblje teče od datuma proizvodnje. Usluge, koje su potrebne za očuvanje besprijekorne funkcije odn. potreban materijal, sati rada itd., zaračunavaju po važećem cjeniku.