Privatnost i uvjeti korištenja

Korištenjem usluga naših web stranica  prihvaćate naše uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi  Hoco stabil d.o.o., Petrovaradinska 69, 10110, Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. Hoco stabil d.o.o.  ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Hoco stabil d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web Stranice Hoco stabil d.o.o. u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.Isto tako, Hoco stabil d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Web stranice na domeni hoco-stabil.hr u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Web stranica Hoco stabil d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.ehoco-stabil. Web stranica Hoco stabil d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama hoco-stabil.hr vlasništvo su Hoco stabil d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti, kopirati niti dalje ustupati trećim strankama, te je svako neovlašteno korištenje ili  kopiranje sadržaja i slika podložno tužbi.
Hoco stabil d.o.o. zadržava pravo izmjena sadržaja na ovim web stranicama.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon.  Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Vaše korištenje web stranica hoco-stabil.hr  znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem  osobnih podataka. Hoco stabil d.o.o.  ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Hoco stabil d.o.o., Petrovaradinska 69, 10110, Zagreb ili na e-mail info@hoco-stabil.hr. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili e-mail za dostavu odgovora.